Barça

Mascherano respon a Mourinho: "Els 50 gols de Messi ens han donat 3 títols"

Javier Mascherano ha respost a Mourinho, que va comentar que Cristiano Ronaldo era qui es mereixia la Pilota d'Or perquè els 50 gols de Messi no havien servit per res. "Els gols de Messi sí que han servit de molt, perquè gràcies a ells hem guanyat la Supercopa d'Espanya, la Supercopa d'Europa i el Mundial de Clubs", ha contraatacat el jugador del Barça.

Actualitzat
Mascherano ha ironitzat sobre el fet que sigui ara, que el Reial Madrid ha guanyat per fi la Lliga, quan Mourinho els doni tant valor als títols a l'hora de considerar el seu jugador com a mereixedor de la Pilota d'Or. "L'any passat sí que valien els 46 de Cristiano i aquest any no valen els 50 de Messi?", s'ha preguntat amb sorna.

Messi, el millor

L'internacional argentí ha recordat, a més, que no són només els 50 gols que Messi ha aconseguit en Lliga: "N'ha marcat 72 en tota la temporada, batent un altre rècord històric. Així que ningú es mereix més la Pilota d'Or que ell".

Guardiola és qui més l'ha marcat

Javier Mascherano també ha parlat de l'adéu de Pep Guardiola com a tècnic -"l'entrenador que més m'ha marcat en la meva carrera, pel seu lideratge i la seva forma de viure aquesta professió", ha reconegut- i de Tito Vilanova, que passa d'ajudant del de Santpedor a ser el seu relleu. "Guardiola deixa una etapa única, la de més èxit d'aquest club, i Tito és la continuïtat d'aquest projecte, el canvi menys traumàtic i, per tant, el millor que li pot passar al Barça en aquests moments, ja que assegura mantenir l'ideari futbolístic", ha argumentat.

Sobre la capitania i la renovació

Mascherano ha deixat clar que desitja seguir al Barça en aquesta nova etapa, però que, malgrat la seva ascendència al vestidor, no vol ser capità "ni res semblant", ja que està "molt conforme" amb el rol que té actualment en l'equip. "Estic molt feliç aquí i no em plantejo anar-me'n, tinc contracte fins al 2014 i tampoc penso que en mereixi un de nou, però si hi ha la possibilitat de signar una ampliació, òbviament no posaré objecció", ha comentat sobre una possible millora després de l'excel·lent rendiment que ha exhibit aquesta campanya.

Defensa d'Alves

Al seu costat espera que estigui la temporada que ve el lateral Dani Alves (lesionat a la clavícula), a qui se l'ha acusat últimament d'haver baixat el seu rendiment i que sona com un dels possibles jugadors que podrien abandonar el club aquest estiu. Pel migcampista argentí, "Alves és el millor lateral dret del món. No només pels seus números, sinó pel caràcter i el contagi. Perquè el futbol és un esport de contagi i, quan veus el que fan jugadors com Pedro i Alves, no pots negar-te a córrer deu o quinze metres".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut