Mascherano llança el penal
Mascherano llança el penal
Barça

Mascherano marca el seu primer gol com a blaugrana després de 319 partits oficials

Amb el partit decidit, els companys han cedit al central argentí el llançament d'un penal per trencar una llarguíssima sequera golejadora

Actualitzat

Javier Mascherano ha marcat, davant de l'Osasuna, el seu primer gol com a jugador del FC Barcelona. Ho ha fet en el minut 67, quan els blaugrana ja guanyaven clarament per 5 a 1. Denis Suárez ha estat objecte de penal i els companys han deixat el central argentí xutar la pena màxima per aconseguir trencar la seva eterna sequera. Ho ha fet xutant fort, alt i centrat per batre el porter Salvatore Sirigu.

El jugador es mostrava així de feliç al final del partit i explicava perquè va decidir-se a xutar finalment el penal:

Mascherano ha disputat aquest dimecres el seu partit 319 amb la samarreta del FC Barcelona. El blaugrana sempre ha destacat en la seva faceta defensiva, però la seva poca capacitat per fer gols l'havia portat fins i tot a ser víctima de les bromes dels companys. Els mateixos companys que li han fet aquest inesperat regal. És el novè gol de la seva carrera professional. Els altres van ser amb la selecció argentina (5), River Plate (1) i Liverpool (2). En un partit de clubs, feia 7 anys i 2 mesos que no marcava.

Festa de celebració dels seus companys

"El penal de Mascherano? Ha estat un gest que tots volíem. Me n'alegro molt per ell", ha confessat Paco Alcácer just acabar el partit en declaracions a Bein Sports. Els seus companys el van felicitar en els seu comptes de xarxes socials:

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut