Messi i Mascherano, amb l'actual entrenador, Edgardo Bauzà, de fons (Reuters)
Futbol

Mascherano: "Mai he intervingut en una decisió d'un entrenador"

El jugador del Barça ha replicat a les declaracions de l'ex-preparador físic de la selecció argentina, que l'havia acusat de decidir quins jugadors jugaven amb l'"albiceleste" i quins no

Actualitzat

Carlos Dibo, expreparador físic de la selecció argentina en l'època d'Alfio Basile, ha obert la caixa dels trons. Dibo, que a més és el cunyat de Simeone, ha carregat amb duresa contra Javier Mascherano i Leo Messi, els dos jugadors del club blaugrana que juguen a la selecció.

Segons ell, a la selecció argentina només hi juguen jugadors afins a Leo Messi. I, sempre d'acord amb el seu testimoni, Mascherano"és qui entrega els fulls per associar-se al club d'amics." Dibos denuncia d'aquesta manera que els dos jugadors blaugranes tenen més poder que el mateix seleccionador a l'hora de triar qui juga i qui no amb l'equip.

Referint-se a Messi, l'ha titllat de jugador sense personalitat, ni coratge ni valentia i el culpa de no carregar-se l'equip a l'esquena com feia Maradona. A més a més, no creu que en aquests moments sigui el millor jugador del món. "Està entre els tres millors, sí, però en aquests moments el millor és Neymar", ha dit Dibo en declaracions a TyC Sports. "Hi ha set o vuit jugadors que han complert un cicle i ja no haurien de venir", ha reblat. 

Durant aquest divendres, Mascherano s'ha fet ressó de les declaracions i ha contestat a Dibo amb una nota a les xarxes socials, desmentint les paraules de l'ex-preparador físic. "Puc acceptar que se'm critiqui pel neu nivell de joc, però no puc acceptar acusacions tan greus -diu Mascherano-. Tinc la conciència tranquil·la perquè mai he intervingut en la decisió d'un entrenador". I finalment, ha definit què pensa de Dibos: "L'opinió que tinc de la seva feina com a professional me la reservo per a mí. És una llàstima que el futbol argentí compti amb gent d'aquest nivell de qualitat humana". 

 

 


 

Anar al contingut