Barça

Mascherano: "La motivació per guanyar la Supercopa compensa la manca de preparació"

Javier Mascherano és d'aquells futbolistes que parla clar i directe. En roda de premsa, el migcampista argentí del Barça ha explicat que "la motivació per guanyar la Supercopa contra el Reial Madrid compensarà la manca de preparació de l'equip". I és que tot just aquest dijous, Pep Guardiola ha pogut dirigir un entrenament amb la plantilla al complet (excepció feta dels lesionats). Mascherano ha reconegut que "el títol de la Supercopa seria un impuls per a la resta de la temporada". El Jefecito ha valorat com a molt positiva l'arribada d'Alexis Sánchez i espera que Cesc Fàbregas acabi fitxant ben aviat.

Actualitzat
El migcampista argentí del Barcelona, Javier Mascherano, ha dit que guanyar la Supercopa d'Espanya al Reial Madrid els impulsaria per iniciar amb millor peu la Lliga, si bé considera que no serà decisiu per a la resta de la temporada. "És el primer títol en joc de la temporada i els dos volem guanyar, però no tindrà res a veure en el desenvolupament de la temporada. Són dos partits amb un títol en joc i després hi ha una llarga temporada darrere. El fet de guanyar ens donarà un impuls també per tot allò que ve amb el començament de la Lliga i la Supercopa d'Europa", ha explicat Mascherano.

L'argentí considera que en aquest tipus de partits entre Barcelona i Reial Madrid no és tan decisiu el nivell de forma amb el qual s'afronta el duel, perquè es tracta de clàssics. "Més enllà dels estats de forma, el fet més important és que és un clàssic i s'està jugant un títol. En els clàssics no és com s'arriba, sinó la importància del que hi ha en joc", ha argumentat Mascherano, que ha dit sentir-se "bé" de forma perquè es va entrenar en solitari durant les vacances. Sobre el fet que el tècnic Pep Guardiola comentés que el Barça arriba curt de forma, Mascherano ha restat importància al tema per centrar-se en el partit contra el Madrid. "Diumenge tenim un partit molt important, més enllà del fet que pugui faltar preparació, tot això es pot suplir per les ganes d'aconseguir un objectiu", ha dit.

D'una altra banda, Mascherano s'ha pronunciat sobre el serial de l'estiu, el que protagonitza Cesc Fàbregas, i ha manifestat que espera que el cas es resolgui ràpidament perquè el futbolista català pugui estar tranquil. "És un grandíssim jugador que li ha anat molt bé a la Premier i ha arribat a ser capità d'un equip com l'Arsenal", ha opinat Mascherano, que compara aquesta situació amb la que ell que va viure l'any passat, quan va forçar la seva sortida del Liverpool. Per l'argentí, la clau està a "aferrar-se" a allò que un vol, i ha opinat que després de viure un any d'èxits al Barça, el temps li ha donat la raó per la decisió que va prendre.

Precisament, Mascherano ha fet balanç del seu primer any com a blaugrana i ha indicat que a nivell col·lectiu va ser "un any espectacular que no oblidaré mai", i en el pla personal "molt content" perquè va aconseguir els seus primers títols des que juga a Europa.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut