Mascherano i Busquets s'han entrenat a la ciutat esportiva (Reuters)
Barça

Mascherano i Busquets també escurcen les seves vacances i ja s'entrenen a la ciutat esportiva

Tots dos futbolistes estaven citats l'1 d'agost per incorporar-se a la disciplina amb la resta dels companys, però per decisió pròpia han tornat a la feina abans d'hora, com ja ver fer Leo Messi

Actualitzat

Dos jugadors més del primer equip del FC Barcelona, Javier Mascherano i Sergio Busquets, han decidit escurçar les seves vacances i aquest dimecres ja s'han entrenat en solitari a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els dos futbolistes estaven citats l'1 d'agost per incorporar-se a la disciplina amb la resta dels seus companys però per decisió pròpia han tornat a la feina abans d'hora, com ja ver fer Leo Messi, que està a l'stage de pretemporada del Barça a Saint George's Park a les ordres de Luis Enrique.

El retorn de Mascherano i Busquets als entrenaments ha provocat que un dels preparadors físics del club, Juanjo Brau, torni a Barcelona per encarregar-se de la seva posada a punt de cara a l'inici de la nova temporada.

Un altre dels jugadors internacionals que també té previst tornar a la feina abans d'hora és Marc-André ter Stegen. El porter alemany, com ja va fer la temporada passada, avançarà el seu retorn, tot i que tenia permís del club fins al 8 d'agost.

Anar al contingut