Futbol

Mascherano força la màquina i no juga amb el Liverpool contra el Man City

Ni titular ni a la banqueta. Mascherano es va esborrar del Manchester City-Liverpool al·legant que mentalment no estava preparat per jugar. Barça i Liverpool negocien el traspàs del jugador argentí. L'oferta inicial del Barça, 15 milions d'euros i 5 més en variables, va ser rebutjada pel club anglès. Mascherano, de 26 anys, vindria per ocupar la vacant de Touré Yaya. Molta qualitat com a migcentre defensiu, on el Barça ara mateix només té Sergi Busquets. Hi ha acord Barça-jugador, però les posicions entre clubs encara estan molt allunyades. El Liverpool ha arrencat demanant 30 milions d'euros, exactament la xifra del traspàs de Touré Yaya al City.

Actualitzat
En declaracions prèvies al Man City-Liverpool, l'entrenador dels "reds", Roy Hodgson, va explicar que "no sé on és Mascherano, però el que és un fet és que no és aquí. Mentalment no estava en les millors condicions i he decidit no convocar-lo. La situació, però, és la mateixa que abans: si no rebem una oferta econòmica que ens complagui, no el traspassarem. En un sentit o en un altre, hi haurà una solució aviat".

Manchester City, 3 - Liverpool, 0

Mascherano no va jugar el partit de la segona jornada de la Premier que el Liverpool va jugar i va perdre contra el Manchester City per 3-0. Barry, en el minut 13, va obrir el marcador per als locals, que jugaven amb Touré Yaya de titular i David Silva a la banqueta. El propietari del City, el xeic Mansour, va veure per primera vegada el seu equip.

En la segona part, Tévez va fer el segon en una jugada embolicada dins de l'àrea en què el porter Reina no va estar gaire afortunat. El mateix Tévez va ser l'autor del 3-0, en transformar un penal comès per Skrtel sobre Adam Johnson. El Liverpool, amb Fernando Torres de titular, va fer un trist paper, i el tècnic, Roy Hodgson va confirmar que no comptarà amb Mascherano fins que se n'aclareixi el futur.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut