Tito Vilanova reunit amb els seus jugadors en un entrenament del Barça (Reuters)
Barça

Mascherano explica com Tito Vilanova es va acomiadar del futbol davant dels seus jugadors

El defensa del Barça ha participat en un recull de contes amb finalitats benèfiques i ha revelat alguns detalls fins ara inèdits

Actualitzat

"Per què li passa això? Justament ara? Una persona que tota la vida havia esperat ser en el lloc que és ara..." Amb aquestes paraules, Javier Mascherano revela en un conte, en un recull de relats solidaris publicat a l'Argentina i l'Uruguai, el que li va passar pel cap mentre sentia com Tito Vilanova explicava als seus jugadors que es retirava del futbol per jugar el partit més important de la seva contra el rival més difícil, el càncer. 

El conte es titula "Etern", i per mantenir certa privacitat no entra en detalls dels noms, però queda molt clar de quin moment està parlant, s'emmarca en un "entrenament en un d'aquells club més grans del món, però importa molt poc el futbol, els triomfs i els somnis de cada un, res no té sentit, a excepció de la imatge d'un home aturat davant del seus jugadors que el miren petrificats mentre escolten, amb prou feines, la notícia".

Després de saber que Vilanova abandonava el Barça per lluitar contra la malaltia, Mascherano dóna a entendre que li va costa molt pair les paraules de Tito, i que el mateix entrenador va estar especialment amoïnat per com el veia, "em va demanar que no em preocupés per ell, que m'estimava molt i que seguís endavant".

El conte acaba concretant que tots els jugadors de l'equip dediquen els triomfs de l'equip a Tito mirant al cel cada vegada que celebren una nova victòria.

Anar al contingut