Futbol

Mascherano es planteja deixar el Barça i té un principi d'acord amb la Juventus

El central argentí, que està a punt de fer 32 anys, podria tancar aquest estiu la seva etapa com a blaugrana tot i que té contracte fins al 2018 i el club el considera intransferible

Actualitzat

Javier Mascherano s'està plantejant seriosament la possibilitat de marxar del Barça aquest mateix estiu, segons ha pogut saber TV3. El jugador, que té contracte fins al 2018 i una clàusula de 100 milions d'euros, considera que la seva etapa al club blaugrana està arribant al seu final.

Diversos són els motius que poden impulsar Mascherano, que d'aquí a dues setmanes farà 32 anys, a deixar el Barça. A banda del component esportiu i de millora de contracte, els problemes amb el fisc espanyol també jugarien un paper important en aquesta decisió.

El jugador té diverses ofertes importants sobre la taula i la Juventus ja ha arribat a un principi d'acord amb el central blaugrana. És, ara com ara ,la proposta més ferma, però no és l'única.

Però el Barça es tanca en banda d'entrada i no té en consideració la marxa d'un jugador que Luis Enrique considera indispensable. Precisament, el Barça ja tenia prevista l'adquisició d'un central que lluités per la titularitat amb el mateix Mascherano. Si s'acabés confirmant la marxa del Jefecito, n'haurà de buscar dos.  

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut