Barça

Mascherano arriba a Barcelona i dilluns serà presentat com a nou jugador blaugrana

Javier Mascherano ja és a Barcelona. El migcentre ha arribat aquest dissabte a l'aeroport del Prat i s'ha dirigit cap a les oficines del club. Dilluns, després de passar la revisió mèdica, el presentaran com a nou jugador blaugrana. Mascherano portarà el número 14, el que ha deixat lliure Henry i el mateix que porta a la selecció argentina. Amb aquesta incorporació Guardiola reforça la posició de migcentre defensiu, ja que, després de la marxa de Touré Yaya, s'havia quedat només amb Sergio Busquets. L'argentí firmarà per quatre temporades, a raó de cinc milions d'euros cadascuna.

Actualitzat
El debut amb el Barça haurà d'esperar ja que Bastista l'ha convocat per a l'amistós de l'Argentina del 7 de setembre contra Espanya a Buenos Aires. Allà coincidirà -a banda de Messi i Milito- amb els vuit campions blaugranes que Del Bosque també ha convocat.

Guardiola, encantat amb l'arribada de l'argentí

L'arribada de l'argentí Javier Mascherano a Barcelona ha omplert de satisfacció l'entrenador de l'equip blaugrana, Pep Guardiola, que ha assegurat que el nou migcampista "és molt més que un futbolista defensiu". "Ens aportarà molt. He de felicitar-lo i també al club pel fitxatge. Mascherano és molt més que un jugador defensiu. Té bon criteri amb la pilota, juga amb claredat i amb senzillesa", ha definit Guardiola.

Mascherano ja es troba a Barcelona, on ha arribat aquest migdia, i a les oficines del club ja s'ha fet la fotografia protocol·lària davant els informadors gràfics. Dilluns passarà la revisió mèdica i a la tarda serà presentat en societat per iniciar el seu primer entrenament dimarts amb els nous companys.

L'arribada de l'argentí al Barcelona no genera un "Busquets o Mascherano", com ha assenyalat Guardiola, qui creu que tots dos poden jugar a la vegada al Barça. "Tenim d'ell els millors referents com a persona. S'integrarà ràpidament. A més, el fet d'haver jugat al Liverpool de Rafa Benítez ens beneficia perquè haurà treballat bé la tàctica i ens podrà traslladar informació", ha argumentat.

L'entrenador barcelonista ha recordat que amb Txiki Begiristain de director esportiu ja van tractar la possibilitat de fitxar Mascherano, però que amb l'explosió de Sergio Busquets i la consolidació de Touré Yaya el fitxatge de l'argentí es va desestimar.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut