Mascherano ha ampliat el seu contracte amb el F. C. Barcelona fins al 2018.
Mascherano ha ampliat el seu contracte amb el F. C. Barcelona fins al 2018.
Barça

Mascherano admet que s'ha acabat un cicle irrepetible i que el vestidor està dolgut

Javier Mascherano ha reconegut en declaracions a Barça TV que, després de l'empat del F. C. Barcelona contra l'Atlètic de Madrid, que ha decantat el títol de Lliga a favor de l'equip madrileny, al club blaugrana "s'acaba un cicle irrepetible". Per la seva banda, Andrés Iniesta ha admès que l'Atlètic és el just campió i ha qualificat la temporada de decepció.

Actualitzat

Javier Mascherano ha reconegut en declaracions a Barça TV que, després de l'empat del F. C. Barcelona contra l'Atlètic de Madrid, que ha decantat el títol de Lliga a favor de l'equip madrileny, al club blaugrana "s'acaba un cicle irrepetible". "Un cicle irrepetible no només en aquest equip, sinó en un altre club, pel que s'ha viscut en els últims cinc o sis anys. Ha estat una cosa espectacular. Però això és llei de vida, i tot s'acaba. Cada dia que passi farà menys mal", ha assegurat.

Dolgut per com ha acabat la temporada, l'argentí ha assenyalat que en el vestidor blaugrana es pretenia acabar de la millor manera, guanyant la Lliga, i el fet de no haver-ho aconseguit els "produeix una tristesa enorme".
   
No ha volgut referir-se al seu futur, tot i haver dit fa uns dies que hi haurà canvis i que alguns dels jugadors que avui són al vestidor no hi seran l'any que ve. "Ens n'anem amb la tranquil·litat d'haver fet tot el que estava al nostre abast. Ens lamentem per tots. Avui s'acaba un cicle i en començarà un altre. El club prendrà decisions i s'haurà d'armar un equip competitiu. Hem d'acceptar que aquesta temporada no ha estat bona", ha conclòs.

Iniesta: "L'Atlètic és el just campió"

Andrés Iniesta ha reconegut després del partit que l'Atlètic de Madrid és el just campió i que el Barça ha completat una temporada decebedora. "Hem tingut 45 minuts bons. Felicitar l'Atlètic. Ens hem avançat al marcador i aquest gol en l'estratègia els ha donat l'empat. L'Atlètic és el just campió", ha admès.

"Hem arribat fins al final i ens hem quedat aquí. És una decepció de temporada. Si ho haguéssim aconseguit, hauria estat diferent. S'acaba aquesta temporada, s'acaben moltes coses i a seguir ", ha conclòs.

Anar al contingut