L'alemany Jonas Folger ha guanyat la primera carrera de Moto2 (EFE)
Motociclisme

Folger aconsegueix la primera victòria a Moto2 en una carrera molt accidentada

Isaac Viñales no s'ha pogut connectar al grup capdavanter i ha acabat en la sisena posició. Folger s'imposa a Moto2 en una carrera marcada per les caigudes de Rabat, Lowes, Pons i Salom

Actualitzat

El pilot alemany Jonas Folger (Kalex) ha estat el guanyador del Gran Premi de Catar de Moto 2, en una carrera molt accidentada des del primer minut. La sortida ha estat per Sam Lowes (Speed Up) que s'ha situat en primera posició. Rabat, l'actual campió, i que ha sortit molt bé, ha començat a tenir problemes ja al primer revolt, i ha perdut posició fins a quedar vuitè. 

Al capdavant només Johann Zarco (Kalex) ha pogut seguir el ritme imposat per Sam Lowes. Però un dels primers a anar per terra ha estat Lowes. Sortia des de la pole però en una errada ha anat a parar a l'asfalt. També han caigut Tito Rabat, Corsi i poc després Luis Salom i Axel Pons.

Tot aquest ball de bastons ha fet que Zarco se situés líder de la prova, una plaça que ha aguantat fins a tres voltes pel final de la cursa, moment en què la moto del francès ha patit algun problema mecànic. Zarco ha perdut posicions i Folger ha aprofitat l'avinentesa per situar-se primer, seguit de Xavier Simeon i Thomas Luthi.

Àlex Rins, ha fet una gran remuntada després dels problemes que ha patit a l'inici de la cursa i ha quedat quart. Àlex Marquez 11è i Ricard Cardús, no ha pogut acabar la carrera. 

Moto 3: Masbou bat Bastiani en l'últim metre

Una trentena de pilots han pres la sortida en la cursa de Moto3 del Gran Premi del Qatar, la primera cita del Mundial de motociclisme de velocitat. Una cursa molt agrupada fins a les últimes voltes, en les quals un quintet de pilots s'han distanciat, amb prou feines uns metres, dels quinze que anaven al capdavant.

Ha estat una lluita intensa que ha posat a prova l'agilitat i els reflexos del joves corredors i que finalment ha premiat Alexis Masbou, el mateix que havia sortint des de la "pole position".

El francès ha superat en l'últim revolt un Efren Vazquez que semblava el favorit per a la victòria, i ho ha fet seguint l'estela d'Enea Bastiani, al qual ha sobrepassat en la mateixa línia d'arribada. Finalment, el tercer lloc ha estat per a Danny Kent, i Vazquez s'ha quedat fora del podi. Isaac Viñales ha arribat sisè després d'una remuntada a la que s'ha vist condemant després d'una sortida dolenta. 

Anar al contingut