Barça

Martino revoluciona l'equip per enfrontar-se a l'Osasuna

El F. C. Barcelona juga aquest dissabte (20.00) a El Sadar amb l'objectiu de seguir fent el ple de punts. El compromís arriba just després d'una aturada de seleccions i a punt d'iniciar-se una setmana intensísima en la qual els homes del Tata Martino esperen el Milan a Lliga de Campions i el clàssic contra el Madrid. L'argentí ha descartat Alves, Alexis i Piqué, però recupera Messi, Puyol i Mascherano.

Actualitzat

EEl F. C. Barcelona juga aquest dissabte (20.00) a El Sadar amb l'objectiu de seguir fent el ple de punts. El compromís arriba just després d'una aturada de seleccions i a punt d'iniciar-se una setmana intensísima en la qual els homes del Tata Martino esperen el Milan a Lliga de Campions i el clàssic contra el Madrid.

El tècnic argentí ha deixat fora de la convocatòria per decisió tècnica jugador importants com Alves, Alexis i Piqué, tots acabats d'arribar de compromisos internacionals. En el cas del central català, a més, hi ha un component de precaució per la pubàlgia que ha tingut els últims dies.

L'equip també ha viatjat amb la bona notícia de les altes: el capità, Carles Puyol, ha tornat a una llista després de set mesos de baixa i se li sumen Mascherano i Messi, que han estat absents les últimes setmanes, també per lesió. Caldrà veure en quin estat de forma tornen, però tots tres tenen opcions d'entrar en l'onze si Martino es manté inflexible en la política de fer rotar els jugadors menys descansats (Xavi, Neymar, Busquets i Pedro han acumulat molts minuts amb les seleccions).

Per part de l'Osasuna, el tècnic Javi Gracía no podrà comptar amb Álvaro Cejudo (sancionat) ni amb Armenteros, Raoul Loé ni Nino (lesionats) i ha descartat Ion Echaide i Eneko Satrústegui.

L'equip navarrès és tercer per la cua de la classificació i només ha sumat punts gràcies a dues victòries en vuit partits: una a casa i una a domicili, a Màlaga, en l'última jornada.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut