Barça

Martino lloa la il·lusió de Puyol per tornar a jugar i confirma que Piqué arrossega molèsties al pubis

El Tata Martino segueix amb les rotacions i, aquesta jornada, descansaran Piqué, Alves i Alexis. La bona notícia per al tècnic blaugrana, però, és que ja disposa del central que tant esperava. Martino ha lloat la il·lusió de Puyol per tornar a jugar i ha confirmat que Piqué arrossega molèsties al pubis.

Actualitzat

El Tata Martino segueix fidel amb la seva política de rotacions i aquesta jornada al camp de l'Osasuna descansaran Piqué, Alves i Alexis. La bona notícia per al tècnic blaugrana, però, és que ja disposa del central que tant esperava, Carles Puyol. Martino ha lloat la il·lusió de Puyol per tornar a jugar i ha confirmat que Piqué arrossega molèsties al pubis.

"Més enllà dels minuts que tingui Puyol, si convoco un jugador vol dir que pot jugar. El que em crida l'atenció és la il·lusió que té per tornar a jugar, com si es tractés d'un noi que debuta a Primera Divisió", ha elogiat. D'altra banda, el tècnic blaugrana ha confirmat que Piqué té descans perquè arrossega unes molèsties físiques entre el pubis i l'adductor, i ha confirmat la titularitat de Sergio Busquets tot i haver disputat els dos partits sencers amb la selecció espanyola.

Per últim, a Martino també li ha tocat donar la seva opinió sobre la polèmica de la setmana, la de la decisió de la junta de no permetre l'accés de menors de 7 anys sense entrada al Camp Nou. "De nen anava a veure el Newell's de tant en tant, preferia jugar a futbol en comptes de veure'l. Amb les crisis setmanals em referia a crisis esportives, no institucionals. La decisió sobre els nens a l'estadi és del club", ha opinat.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut