Barça

Martino i Simeone coincideixen a pensar que l'eliminatòria de Champions està igualada

Gerardo Martino i Diego Simeone han coincidit a considerar que l'eliminatòria de quarts de la Champions entre Barça i Atlètic de Madrid està molt igualada, ja que l'empat de l'anada no suposa cap gran avantatge per als visitants. L'entrenador del Barça no veu motius per pensar que el desgast d'aquest enfrontament els passi factura a la Lliga.

Actualitzat

Per l'entrenador del F. C. Barcelona, Gerardo Martino, el gol que ha marcat Neymar "és un cop anímic molt important. El gol ens va molt bé a nosaltres i especialment a ell", mentre intenta recuperar la seva millor forma. Sobre l'altre gol del partit, el del Diego Ribas per a l'Atlètic, ha admès que "des del lloc on era m'han vingut ganes de celebrar-lo. Ha estat un gran gol".

Després de l'empat a 1, Martino creu que "l'eliminatòria està igualada. El resultat d'aquesta nit ens deixa una mica per sota, però hi ha hagut un rendiment que a mi en dóna molta tranquil·litat. Si el podem repetir tindrem moles més possibilitats de passar". L'argentí no pensa que el desgast els passi factura perquè "estem acostumats a jugar cada 3 o 4 dies, no trobo motius perquè dissabte no fem un bon partit davant del Betis".

El tècnic ha esquivat el debat sobre si l'equip ha de jugar amb 4 migcampistes o 3 davanters. En la seva opinió, el Barça no té tantes variants tàctiques. "El que li passa al Barça amb els rivals es perquè sempre juga de la mateixa manera. I a la vegada, si no jugués sempre igual estaria més a prop de perdre que de guanyar. Això fa més valuós el que fa el Barça. Tothom sap a què jugarà, i guanya sempre, o gairebé".

Simeone destaca la lluita del seu equip

Diego Simeone ha destacat el cor dels seus jugadors. "Més enllà del resultat i del que passi en el partit de tornada, això m'omple d'orgull com a  entrenador. Em poso en la pell dels aficionats de l'Atlètic, i segurament sentiran el mateix que jo", ha confessat. Simeone s'ha mostrat "content perquè podem competir, molt content. I això no es guanya d'un dia per l'altre, això es guanya amb molt treball". Respecte al partit de tornada, el tècnic de l'Atlètic s'espera un enfrontament "duríssim, contra un rival amb un talent immens".

No ha volgut valorar si aquest empat a 1 els deixa amb més o menys possibilitats que el Barça de passar l'eliminatòria. "Dir que tenim més avantatge seria supèrbia, dir que tenim menys seria fer de víctima". L'entrenador visitant no creu que hagin arriscat gaire fent jugar Diego Costa perquè "la lesió no ha estat la mateixa que tenia".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut