Futbol

Martino convoca tota la plantilla per al partit que pot classificar el Barça per a la final de la Copa del Rei

El Barça s'ha entrenat aquest dimarts per preparar el partit que dimecres l'enfrontarà a la Reial Societat, a l'estadi d'Anoeta, corresponent a la tornada de l'altra semifinal. La gran novetat en la llista de convocats és el brasiler Neymar, que es va lesionar el 16 de gener en el partit de Copa contra el Getafe. Neymar, per tant, és a la convocatòria sense tenir l'alta mèdica i és poc probable que jugui.

Actualitzat

El Barça s'ha entrenat aquest dimarts per preparar el partit que dimecres l'enfrontarà amb la Reial Societat, a l'estadi d'Anoeta, corresponent a la tornada de l'altra semifinal. La gran novetat en la llista de convocats és el brasiler Neymar, que es va lesionar el 16 de gener en el partit de Copa contra el Getafe.

Tot i no tenir encara l'alta mèdica, un mes després, Neymar torna a una convocatòria, en principi per començar a entrar en la dinàmica de l'equip, pensant ja en el partit d'aquí a una setmana justa contra el Manchester City, en el retorn de la Lliga de Campions. Martino considera vital el partit d'aquest dimecres i s'emporta els 25 jugadors de la plantilla. El tècnic blaugrana té clar que cal controlar bé el partit per evitar ensurts i que la Reial es pugui créixer.

El defensa Carles Puyol, baixa en l'últim partit de Lliga contra el Sevilla per una lumbàlgia, s'ha entrenat amb normalitat, i ha rebut l'alta mèdica, de la mateixa manera que el porter Oier Olazábal, totalment recuperat de la lesió que va patir en un dit de la mà esquerra en un entrenament les passades festes de Nadal.

Martino: "Hem de fer-nos els amos del partit"

Martino, té clar que el seu equip només té un camí per no posar en perill la seva classificació per a la final de la Copa del Rei: marcar el ritme del joc i no especular amb el 2-0 de l'anada.

"Hem de fer-nos els propietaris del partit, treure de protagonista al rival i ser-ho nosaltres. Així calmarem el rival i la gent", ha manifestat Martino, conscient que als seus jugadors els espera una ambient infernal a Anoeta i que per superar-lo passa per no deixar que la Reial cregui que la remuntada és possible.

Sobre Neymar, Martino ha explicat que s'ha tornat a entrenar sense dolor pràcticament al mateix ritme que els seus companys, encara que és improbable que estigui finalment entre els divuit jugadors convocats.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut