Barça

Martino admet que amb el Barça tots els partits són exàmens i espera mantenir el bon nivell exhibit contra el Celtic

Gerardo Martino és conscient que el bon nivell exhibit contra el Celtic a la Champions ha de tenir continuïtat davant el Vila-real a la Lliga. El tècnic del Barça ha admès en la roda de premsa prèvia que tots els partits amb l'equip blaugrana són exàmens i no creu que el duel contra els groguets sigui una prova clau sinó una més d'aquí a final de temporada.

Actualitzat

Gerardo Martino és conscient que el bon nivell exhibit contra el Celtic a la Champions ha de tenir continuïtat davant el Vila-real a la Lliga. Tot i això, el tècnic del Barça ha admès en la roda de premsa prèvia que tots els partits amb l'equip blaugrana són exàmens i no creu que el duel contra els groguets sigui una prova clau. "Amb el Barça, tots els partits són exàmens. No crec que el partit contra el Vila-real sigui una prova clau, és una més", ha assegurat.

El tècnic argentí s'ha felicitat de la reacció que va mostrar el seu equip després de les dues derrotes consecutives i considera que l'objectiu fonamental és seguir millorant. "Calia recuperar-nos després de perdre dos partits. Això ho vam trobar amb el resultat, però també amb el rendiment de l'equip, i això és el més valuós. Crec que ja vam començar a trobar aquest bon joc a Bilbao i en els dos últims partits ho hem confirmat", ha explicat. "L'objectiu fonamental és jugar millor i crec que ens hi estem encaminant. Volem guanyar nosaltres i, després, ja mirarem què fan la resta de rivals", ha afegit.

Martino ha justificat l'absència de jugadors del filial a la convocatòria pel fet d'haver recuperat efectius del primer equip durant les últimes setmanes i ha insistit que a Dani Alves, que no ha rebut l'alta mèdica, encara li queden més entrenaments per estar al mateix ritme que els seus companys i tornar a una llista. "Alves gairebé ha treballat amb normalitat, però li falten un parell d'entrenaments per ser considerat", ha revelat.

L'entrenador blaugrana espera que contra el Vila-real el seu equip jugui de la mateixa manera que ho va fer contra el Celtic i ha fet una crida a l'afició per omplir el Camp Nou. "Serà un partit molt difícil i m'agradaria que la gent ens donés suport massivament en un moment decisiu de la Lliga per a nosaltres", ha conclòs.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut