Martín Montoya només ha jugat un partit aquesta temporada. (Foto: FCB)
Barça

Martín Montoya té decidit deixar el Barça i compta amb ofertes del Bayer Leverkusen, l'Inter i el Milan

Martín Montoya té decidit deixar el Barça en aquest mercat d'hivern o el pròxim estiu veient les poques possibilitats que ha tingut fins ara amb Luis Enrique. Segons ha pogut saber TV3, tot i haver renovat fa poc el seu contracte fins al 30 de juny del 2018, en les últimes setmanes tres equips s'han interessat per la seva situació: el Bayer Leverkusen, l'Inter i el Milan.

Actualitzat

Martín Montoya té decidit deixar el Barça en aquest mercat d'hivern o el pròxim estiu veient les poques possibilitats que ha tingut fins ara amb Luis Enrique, que només l'ha fet jugat en un dels 15 partits aquesta temporada. Segons ha pogut saber TV3, tot i haver renovat fa poc el seu contracte fins al 30 de juny del 2018, en les últimes setmanes tres equips s'han interessat per la seva situació: el Bayer Leverkusen, l'Inter i el Milan.

Montoya ha pres la decisió de marxar sempre que li assegurin que tindrà minuts en algun d'aquests tres equips i ho faria com a cedit. En cas contrari, el jugador s'esperaria a acabar la temporada i buscaria un traspàs a l'estiu.

El lateral de Sant Boi de Llobregat tenia el passat estiu un acord per anar al Liverpool, però finalment va acabar renovant amb el Barça i ara no entén perquè el club blaugrana no compta amb ell. Amb Dani Alves i el fitxatge de Douglas, Montoya és la tercera opció de Luis Enrique per aquesta demarcació i el seu futur sembla lluny del Camp Nou amb l'arribada del tècnic asturià.

Anar al contingut