Márquez ha fet el millor temps dels tercers lliures
Motor

Márquez vola en última volta de la tercera sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi d'Àustria

El de Cervera ha volat pel circuit de Spielberg i ha deixat a més de 4 dècimes el segon millor temps, el que ha aconseguit Johann Zarco. Darrere de l'Honda i la Yamaha, trobem la Suzuki de Iannone.

Actualitzat

Marc Márquez ha millorat molt el rendiment de la seva Honda i ha aconseguit el millor crono en la tercera sessió d'entrenaments lliures de MotoGP del Gran Premi d'Àustria.

Aquest divendres el de Cervera tot just va poder ser setè, però avui, en una última volta perfecta, ha volat pel circuit de Spielberg i ha deixat a més de 4 dècimes el segon millor temps, el que ha aconseguit Johann Zarco. Darrere de l'Honda i la Yamaha, trobem la Suzuki de Iannone.

Les Ducati, que tant van destacar divendres, han estat més discretes i la de Lorenzo, quart, ha estat la més ben classificada. Cinquè temps per a Rossi i sisè per a Viñales. Aquest migdia es farà la sessió qualificatòria que determinarà la graella de sortida per a la cursa de diumenge.

-Classificació dels tercers lliures;

1. Marc Márquez 1:23.459

2. Zarco +0.423

3. Iannone

4. Lorenzo

5. Rossi

6. Dovizioso

7. Maverick Viñales

 

Mir lidera la classificació de Moto3

Joan Mir (Honda) ha aconseguit mantenir-se al capdavant de la classificació d'entrenaments lliures per al Gran Premi d'Àustria de Moto3 al circuit Red Bull Ring de Spielberg amb prou feines, amb 54 mil·lèsimes de avantatge sobre l'alemany Phillip Oettl (KTM). L'argentí Gabriel Rodrigo (KTM), s'ha classificat tercer. 

L'italià Romano Fenati (Honda), el seu principal rival en la lluita pel títol ha millorat el seu rendiment respecte al primer dia, que va acabar divuitè, per signar el sisè millor registre, entre el malai Adam Norrodin (Honda) i el seu compatriota Nicolo Bulega (KTM).

Luthi fa un pas endavant, Morbidelli cedeix molt terreny

El suís Thomas Luthi (Kalex) ha fet un pas endavant en la tercera i última tanda d'entrenaments lliures per al Gran Premi d'Àustria de Moto2 al circuit Red Bull Ring de Spielberg al aconseguir el millor temps de la categoria. Àlex Márquez ha quedat quart.

 

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut