Márquez ha començat amb bon peu els entrenaments lliures a Xest. (Foto: Reuters)
Motociclisme

Márquez supera Lorenzo en els primers entrenaments lliures de MotoGP a Xest

El Gran Premi del País Valencià al circuit de Xest ha donat el tret de sortida amb la disputa dels primers entrenaments lliures. A MotoGP, l'apassionant duel entre Marc Márquez i Jorge Lorenzo pel títol s'ha saldat de moment a favor del "tro de Cervera", que ha estat el més ràpid i ha superat el mallorquí. En Moto3, millor temps per a Luis Salom, seguit de Maverick Viñales, Jonas Folger i Àlex Rins, i, en Moto2, Pol Espargaró ha fet valer la seva condició de campió del món per ser el més ràpid.

Actualitzat

El Gran Premi del País Valencià, al circuit de Xest, ha donat el tret de sortida amb la disputa dels primers entrenaments lliures. En MotoGP, l'apassionant duel entre Marc Márquez i Jorge Lorenzo pel títol mundial s'ha saldat de moment a favor del "tro de Cervera". El pilot català, que en té prou d'acabar entre els quatre primers per ser campió del món en l'any del seu debut en la categoria reina, ha estat el més ràpid i ha superat el mallorquí en la penúltima volta de la sessió per només 18 mil·lèsimes de segon. Darrere dels dos candidats al títol s'han classificat Dani Pedrosa i Bradley Smith, mentre que Aleix Espargaró ha acabat onzè.

En Moto3, el més ràpid ha estat el líder del Mundial, Luis Salom, que ha fet el millor registre i ha superat els seus dos màxims rivals en la lluita pel títol, els catalans Maverick Viñales i Àlex Rins. Viñales ha estat segon, a dues dècimes del temps del mallorquí, mentre que Rins ha acabat quart, a més de mig segon.

I, en Moto2, Pol Espargaró ha fet valer la seva condició de campió del món, aconseguida fa dues setmanes al Japó. El de Granollers ha estat el més ràpid en la primera sessió matinal, seguit del també català Tito Rabat, que ha estat 8 centèsimes més lent. Amb tot decidit, l'únic que queda en aquesta categoria és veure qui s'endú l'última victòria de la temporada.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut