Márquez ha ensenyat l'esquena a tots els rivals
Motor

Márquez sobrevola la lluita entre Lorenzo i Rossi als primers lliures del GP de la Gran Bretanya

En Moto3, Jorge Navarro ha fet el millor temps aprofitant l'abandonament per problemes mecànics de Kent

Actualitzat

Marc Márquez, amb un temps de 2:03,111, s'ha convertit en la primera referència de la categoria de MotoGP al circuit de Silverstone, escenari del Gran Premi de la Gran Bretanya, amb Jorge Lorenzo com a rival més proper, tot i que a gairebé quatre dècimes de segon. Ja a vuit dècimes, la tercera plaça ha estat per a Valentino Rossi.

Dani Pedrosa, el segon pilot de Repsol Honda, ha acabat en la vuitena posició, just al davant de Pol Espargaró. Dos catalans més, Maverick Viñales i Aleix Espargaró, han estat dotzè i tretzè, respectivament. Héctor Barberà ha acabat en el penúltim lloc, 24è.

Navarro aprofita l'absència de Kent

Jorge Navarro ha aprofitat l'absència del líder de la categoria, Danny Kent, per marcar el millor temps en Moto3. Ha fet un millor registre de 2:15,568 en la penúltima volta al traçat britànic, i ha avantatjat en poc més de dues dècimes de segon el sud-africà Brad Binder i en quatre el català Isaac Viñales.

Kent no ha pogut estar gaire temps en pista: la seva Honda ha començat a perdre oli quan només feia quatre minuts que rodava.
Anar al contingut