Barça

Márquez s'acomiada del Barça després de set temporades buscant tenir més minuts en un altre equip

Rafa Márquez s'ha acomiadat per la porta gran del FC Barcelona després de set temporades com a jugador blaugrana. El central mexicà, que encara tenia dos anys més de contracte, ha arribat a un acord per rescindir-lo i començar una nova etapa professional. Acompanyat pel president Sandro Rosell i amb la presència del capità Carles Puyol i de Pep Guardiola, Márquez ha reconegut que és ambiciós i que per aquest motiu ha decidit marxar del club blaugrana perquè vol jugar més minuts en un altre equip. Als seus 31 anys, el mexicà no ha volgut revelar quin serà el seu pròxim destí i s'ha declarat "culer fins a la mort".

Actualitzat
Rafa Márquez ha deixat de ser jugador del FC Barcelona. El mexicà, que no ha volgut dir on jugarà la temporada vinent, ha rebut un homenatge del club blaugrana en un acte celebrat a la Sala París de les instal·lacions del Camp Nou. El defensa ha rebut una insígnia del club i ha estat acompanyat pel president del Barça, Sandro Rosell, que ha fet una breu intervenció destacant la seva trajectòria i el seu compromís amb l'entitat. A més de Rosell també hi han assistit, entre d'altres, el capità Carles Puyol i l'entrenador Pep Guardiola.

Tot i que encara li quedaven dos anys més de contracte, Márquez ha reconegut que preferia començar una nova etapa en un altre equip per disposar de més minuts després d'una última temporada en què va perdre protagonisme. "L'entrenador em va donar l'oportunitat d'escollir; podia haver seguit, perquè amb el meu salari estaria molt còmode, però el míster confia més en altres jugadors i sóc ambiciós i sempre en vull més. Aquí, al Barcelona, s'ha acabat la meva etapa", ha reconegut.

Márquez deixa el club blaugrana per la porta gran després de set temporades sent el vuitè jugador estranger amb més partits disputats. En aquest temps ha guanyat dotze títols: quatre lligues, dues copes d'Europa, un Mundial de Clubs, una Copa del Rei, una Supercopa d'Europa i tres supercopes d'Espanya.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut