Mundial 125

Márquez marca el millor temps en els lliures de Silverstone per davant de Pol Espargaró

La victòria a Mugello sembla que ha donat un plus de competitivitat a Marc Márquez en la cilindrada dels 125 centímetres cúbics. El pilot de Cervera ha marcat el millor registre en els entrenaments lliures d'aquest migdia, per davant de Pol Espargaró, Efrén Vázquez i Bradley Smith. En MotoGP, Jorge Lorenzo ha estat el més ràpid. Dani Pedrosa ha acabat sisè i Aleix Espargaró ha obtingut una meritòria vuitena posició. Pel que fa a Moto2, el japonès Tomizawa ha marcat la pauta, per davant de l'australià West i del belga Simeon.

Actualitzat
Jorge Lorenzo ha pres el relleu de Valentino Rossi, lesionat en el Gran Premi. El mallorquí ha estat el més ràpid en els primers entrenaments lliures del Gran Premi de la Gran Bretanya, que aquest any es corre a Silverstone, després que en els últims 22 anys s'ha disputat a Donington.

La pista estava freda i amb poca adherència. Lorenzo ha marcat el millor temps, davant de Casey Stoner, a 1 dècima, i d'Andrea Dovizioso, a gairebé 4 dècimes. La quarta plaça és per a Randy de Puniet, que ha liderat la taula dels temps durant gairebé mitja hora. Pedrosa ocupa la sisena plaça, a un segon i mig de Lorenzo. El pilot d'Honda va guanyar la cursa anterior a Mugello i s'ha pres aquesta primera sessió amb força prudència.

En la cilindrada petita, Marc Márquez, que també va ser el vencedor a Mugello, ha estat aquest divendres el més ràpid davant de Pol Espargaró, Efrén Vázquez i Bradley Smith. El de Granollers ha estat sempre al davant, però Márquez l'ha sorprès i li ha tret el primer lloc per només 16 mil·lèsimes.

En Moto2, la pluja ha complicat molt el pilotatge i ha provocat més d'un caiguda, sense cap conseqüència física per als pilots. El més ràpid ha estat Shoya Tomizawa, mentre que el líder del Mundial, Toni Elias, no ha arriscat i s'ha conformat amb la divuitena plaça.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut