Rossi i Márquez, somrients durant la roda de premsa al circuit de Sepang (EFE)
Motociclisme

Márquez i Rossi donen per tancat l'incident de Sepang un any després de la polèmica

El pilot de Cervera admet que amb el pas del temps tot torna a la normalitat mentre que l'italià revela que tots dos tenen una relació professional tot i que insisteix que la seva opinió continua sent la mateixa

Actualitzat

Un any després de l'incident entre Valentino Rossi i Marc Márquez al Gran Premi de Malàisia, els dos protagonistes intenten donar per tancat l'afer. Des del mateix circuit de Sepang, Rossi ha explicat que tots dos tenen una relació professional i que manté la mateixa opinió del que va passar amb el pilot català, que, per la seva banda, ha recordat que amb el pas del temps tot acaba tornant a la normalitat.

"Al final, tot torna a la normalitat amb el temps i, si no hi ha res de nou a afegir, per la meva part no cal tornar a treure l'assumpte", ha insistit el pilot de Cervera, que considera que aquesta polèmica li ha servit per agafar molta experiència i ser més fort mentalment.

Per la seva banda, Rossi també ha volgut passar pàgina de la polèmica, tot i que ha recordat que la seva opinió continua sent la mateixa. "És molt important no tornar a pensar en el que va succeir i estar tranquil i concentrat aquestes dues últimes carreres", ha afirmat. "Tot el que havia de dir de l'última carrera de l'any passat ja ho he dit i un any després penso exactament igual i és millor pensar en el final d'aquest any, a estar bé, perquè hi ha encara uns punts importants en joc", ha afegit el nou vegades campió del món.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut