Màrquez, el noi del rècords. (Foto: Reuters)
Motociclisme

Márquez guanya un duel estratosfèric amb Lorenzo en la qualificació del G. P. de la Gran Bretanya

La qualifificació de MotoGP en el Gran Premi de la Gran Bretanya ha ofert un duel extrem entre Marc Márquez i Jorge Lorenzo que s'ha resolt a favor del català amb un temps estratosfèric de 2:00,691, que polvoritza el rècord del circuit de Silverstone. Maverick Viñales sortirà el primer en la categoria de Moto3.

Actualitzat
La qualifificació de MotoGP en el Gran Premi de la Gran Bretanya ha ofert un duel extrem entre Marc Márquez i Jorge Lorenzo que s'ha resolt a favor del català amb un temps estratosfèric de 2:00,691, que polvoritza el rècord del circuit de Silverstone.
 
Tots dos pilots han anat batent aquest rècord al llarg de la Q2. El primer a baixar del 2:02 ha estat el mallorquí, que encara s'ha superat en dues voltes més fins arribar a un 2:00,819, que ja de per sí impactava. Però Márquez, per la seva banda, l'ha anat superant, volta a volta, posant l'Honda al límit, fins aconseguir la 'pole' en l'últim gir.
 
El tercer lloc a la graella de diumenge serà per a Cal Crutchlow, que corre a casa i se sent molt motivat, tot i que el seu temps, a més de set dècimes, ha quedat lluny dels dos pilots que ja s'han destacat com a clars favorits d'aquest cap de setmana.
 
Stefan Bradl ha fet el quart millor temps, a una dècima més, i ha deixat Dani Pedrosa en el cinquè, a una altra dècima. Valentino Rossi ha fet el sisè i Álvaro Bautista, el vuitè.
 
Aleix Espargaró no ha arribat a prendre la sortida a causa d'una caiguda que li ha provocat una fractura en un dit i una forta contusió al coll. Encara és incerta la seva participació en la cursa de diumenge.

Nakagami torna a la 'pole'
 
El japonès Takaaki Nakagami ha aconseguit la 'pole' de Moto2 en una sessió que els catalans Tito Rabat i Pol Espargaró ha lluitat fins al final però en la qual no han pogut passar de les posicions quarta i sisena, respectivament. La nota negativa per a Espargaró és que el seu màxim rival en la lluita pel títol, el britànic Scott Redding, ha estat segon.
 
Aquesta és la segona 'pole' consecutiva de Nakagami després de la que va fer la setmana passada a Brno. En la cursa txeca va ser segon.

Viñales, el més ràpid en Moto3

Maverick Viñales sortirà el primer en la categoria de Moto3 del Gran Premi de la Gran Bretanya de motociclisme. Àlex Rins i Luis Salom completaran la primera línia, mentre que Àlex Márquez, que ha tingut una forta caiguda durant la sessió de qualificació, només ha pogut fer el sisè millor temps.

Viñales i Rins lluitaran per esgarrapar-li punts al líder de la categoria, el mallorquí Luis Salom, que comanda ara mateix la classificació amb 14 i 28 punts més, respectivament, que els pilots catalans.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut