Actualitat blaugrana

Márquez, Giovani i Bojan s'incorporen a un Barça que encara compta amb pocs efectius

El Barça ha tornat a la feina amb pocs efectius per culpa dels compromisos de les seleccions. Aquest dilluns s'han reintegrat al grup Márquez, un cop esgotats els dies de permís; Giovani, que ja està recuperat de l'entrada que va rebre a Alcoi a la Copa del Rei, i Bojan Krkic, després de jugar amb la selecció espanyola sub-21. A més, Deco ha admès, en mitjans oficials del club, que al Barça li falta mentalitat lluny del Camp Nou i ha indicat que si l'equip no comença a "sumar punts a fora" no guanyarà la Lliga.

Actualitzat

Deco ha admès que al Barça li falta mentalitat lluny del Camp Nou i ha indicat que si l'equip no comença a "sumar punts a fora", no guanyarà la Lliga. En declaracions als mitjans oficials del club, el portuguès ha dit que a fora els equips no els respecten tant, ja que juguen diferent i més agressius que quan vénen a Can Barça. El pròxim dissabte es compleixen cinc setmanes de la lesió de Deco, al camp del Vila-real, i el blaugrana podria reaparèixer en el derbi davant l'Espanyol d'aquí a dues setmanes.

Després d'uns dies al Brasil treballant en la recuperació de la lesió, Deco ha tornat a Catalunya. El portuguès ultima la seva recuperació fent exercicis al gimnàs i al camp d'entrenament. El jugador blaugrana ha seguit l'equip des de la distància i ha reconegut que tenen un problema greu quan juguen fora de casa.

Segons Deco, la clau per guanyar els rivals fora de casa és "treballar més que ells" i "estar mentalment preparats per saber amb què ens trobarem". Finalment, el jugador ha lamentat que es lesionés quan començava a trobar-se en un bon moment de forma.

El retorn d'Eto'o tardarà una mica més

Eto'o tornarà una mica més tard que Deco. El camerunès té encara dues setmanes per endavant, però s'ho pren amb calma. Aquest dilluns mateix ha tornat d'Alemanya, on ha estat en una concentració amb la selecció del Camerun per preparar la Copa Àfrica. El Barça ja ha assumit que perdrà Eto'o i Touré al mes de gener per a aquesta competició.

Bojan, molts anys al Barça

Tot i les moltes ofertes que té, Bojan Krkic insisteix que es vol quedar molts anys al Barça. Des de la pretemporada, Bojan Krkic és una de les sensacions de la Primera Divisió. Això ha fet que els clubs més importants s'hagin interessat pel davanter. Però sembla que els culers tenen Bojan per a molts anys. Així ho ha dit el davanter de Linyola quan li han entregat el premi a la millor promesa de l'esport. Bojan no es planteja el futur en un altre club. Ara, a més, comença a agafar responsabilitats que van més enllà del terreny de joc. Krkic ha defensat els companys i ha descartat que l'equip estigui en crisi.

El dia que va debutar amb el primer equip del Barça, tot just ara fa set mesos, ja va deixar ben clar de què és capaç. Des d'aleshores, Bojan continua responent amb gols als minuts que li va donant Frank Rijkaard. Ha marcat en la Lliga, contra el Vila-real, i també en la Copa, enfront de l'Alcoià. Capaç de fer gols dignes d'un crac, com el que va marcar a Polònia amb la selecció sub-21, la seva eficàcia li pot obrir les portes de l'Eurocopa de l'estiu que ve. Fa quatre dies que és al Camp Nou, però ja comença a ser un referent, a ser escoltat, i assegura que no veu la suposada crisi del Barça per enlloc.

Bojan comença a acumular premis. L'últim, el que ha recollit aquest dilluns, que l'acredita com el millor esportista amb projecció de futur.

Anar al contingut