Les caigudes tampoc poden amb Marc Márquez. (Foto: EFE)
Motociclisme

Márquez es recupera i acaba els entrenaments lliures del Gran Premi d'Alemanya en la primera posició

Marc Márquez s'ha refet de la forta caiguda que va tenir divendres al circuit de Sachsenring i ha acabat amb el millor temps els entrenaments lliures del Gran Premi d'Alemanya de Moto GP. Aleix Espargaró ha estat quart; Pedrosa, sisè, i Pol Espargaró, vuitè, tot i haver protagonitzat una caiguda espectacular.

Actualitzat

Marc Márquez s'ha refet de la forta caiguda que va tenir divendres al circuit de Sachsenring i ha acabat amb el millor temps (1:21.581) els entrenaments lliures del Gran Premi d'Alemanya de Moto GP.

El català ha rodat sis dècimes per sota del millor registre de divendres i ha superat per dues dècimes i mitja el seu principal perseguidor, Jorge Lorenzo. L'heroi local, Stefan Bradl, ha estat tercer, i Aleix Espargaró, que continua en la línia ascendent, quart. Valentino Rossi ha estat sisè i Dani Pedrosa, setè.

La nota negativa de la jornada l'ha protagonitzat Pol Espargaró, amb una caiguda espectacular al revolt onze que ha deixat una de les seves motos completament destrossada. No obstant això, l'accident no li ha impedit continuar i ha acabat amb el vuitè millor temps.

Anar al contingut