Motociclisme

Márquez cau en plena batalla amb Valentino Rossi, que s'embutxaca la cursa i continua líder

Márquez i Rossi han protagonitzat la batalla de la jornada, que ha guanyat l'italià. Joan Zarco, de Moto2, pren el liderat del Mundial al pilot català Àlex Rins, que ha quedat segon. El britànic Danny Kent ha guanyat de carrer la cursa de Moto3 i referma el seu liderat. El català Isaac Viñales, ha quedat tercer en una cursa accidentada.

Actualitzat

El pilot de Cervera Marc Márquez no ha pogut aconseguir una nova victòria al Mundial de Moto GP i torna a casa amb les mans buides. I és que quan semblava Márquez s'embutxacava un nou triomf, el de Cervera ha caigut en plena batalla amb Valentino Rossi per a la primera posició. L'Italià ha sumat així el triomf 110 de la seva carrera. 

El pilot català ha anat per terra a dues voltes per acabar el Gran Premi i ja no ha pogut tornar a pujar a la moto. Dovizioso i Cruchlow han quedat segon i tercer, respectivament. Amb aquest nou triomf, Rossi continua líder del Mundial. 

Zarco li pren el liderat a Rins

Joan Zarco ha estat el guanyador de la prova de Moto2 del Gran Premi de l'Argentina, disputat al circuit Termas de Río Hondo. Amb aquesta victòria, el pilot francès, pren el liderat del Mundial al pilot català Àlex Rins (els separen 4 punts). Tot i això, Rins ha fet una molt merescuda segona plaça i referma la seva gran qualitat com a pilot de Moto2. Lowes ha estat el tercer classificat.

Tito Rabat, que ha sortit de la pista a la primera volta, ha hagut de fer una gran remuntada per acabar en una 12a posició. 

Kent guanya i Viñales fa el primer podi de la temporada

Danny Kent ha estat el clar dominador de la catetoria petita del Gran Premi de l'Argentina de motociclisme. El britànic ha dominat la carrera de principi a fi i referma el seu liderat del Mundial. L'altre pilot de Leopard, Efrén Vázquez, ha quedat segon a la classificació. 

El català Isaac Viñales, que ha quedat tercer, ha pujat al seu primer podi de la temporada. Viñales ha intentat avançar Efrén Vázquez però no l'ha pogut superar i ha quedat mitja dècima de segon per sota. 

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut