Marlos Moreno i Douglas Luiz, presentats a Montilivi
Girona

Marlos Moreno i Douglas Luiz es mostren ambiciosos en la seva presentació com a nous jugadors del Girona

El davanter colombià i el migcampista brasiler arriben a Montilivi cedits pel Manchester City per ser dos futbolistes importants en l'estrena del conjunt gironí a Primera Divisió

Actualitzat

El Girona ha presentat, aquest dijous a la tarda, dos dels nous fitxatges per a la temporada que ve. Es tracta del davanter colombià Marlos Moreno i el migcampista brasiler Douglas Luiz, tots dos cedits pel Manchester City i que arriben a Montilivi per ser dos futbolistes importants en l'estrena del conjunt gironí a Primera Divisió.

Douglas Luiz, per qui el City va pagar 12 milions d'euros al Vasco de Gama, ha assegurat en la roda de premsa de presentació que "he vingut per ser un jugador important al Girona". "Venir del City no em suposa tenir més pressió. Estic preparat per a tots els reptes que han de venir", ha explicat. El brasiler, de només 19 anys, també ha confessat que "el grup està tenint paciència amb mi. Crec que m'adaptaré ràpidament".

D'altra banda, Marlos Moreno, que la temporada passada va jugar cedit al Deportivo de la Corunya, ha afirmat que "vull aportar el màxim al Girona. Estic ansiós per què comenci la lliga". El davanter colombià ha afegit que "em sento molt feliç d'estar aquí. Donarem el millor de nosaltres per mantenir-nos".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut