Barça

Marlon Santos, fora de la llista de convocats contra l'Hèrcules per precaució per evitar un nou "cas Txérixev"

El central brasiler no ha viatjat amb la resta de l'expedició blaugrana a Alacant per un problema burocràtic en la seva inscripció que posa en dubte la seva alineació en competicions oficials

Marlon va debutar a la Champions contra el Celtic a Glasgow

Marlon Santos s'ha quedat finalment fora de la convocatòria per al partit d'anada dels setzens de final de la Copa del Rei contra l'Hèrcules a Alacant. El Barça ha decidit a última hora que el central brasiler no viatgés amb la resta de l'expedició per un problema burocràtic en la seva inscripció.

Els serveis jurídics del club blaugrana han estat revisant la documentació per confirmar si el central brasiler, que ja va debutar a la Champions, podia jugar competicions oficials estatals amb el primer equip del Barça sense incomplir el reglament, i per precaució han pres la decisió que es quedés a casa. 

El Barça ha consultat a la Reial Federació Espanyola de Futbol si podia alinear el jugador brasiler, i davant el dubte ha preferit que Marlon, que va estar a punt de debutar a Anoeta a causa dels problemes físics de Gerard Piqué, no jugui per evitar una alineació indeguda com ja li va passar al Reial Madrid amb Denís Txérixev.

NOTÍCIES RELACIONADES