Dika Mem, Marko Kopljar
Mem arribarà al club blaugrana, mentre que Kopljar l'abandona (Fotos: fcbarcelona.cat i tremblayhandball.com)
Handbol

Marko Koplja es desvincula del Barça Lassa d'handbol, que fitxa la jove promesa Dika Mem

El club blaugrana dóna per "resolt" el contracte del lateral esquerre croat i fitxa per a la mateixa posició al francès Dika Mem

Eduard GarciaActualitzat

El lateral esquerre Marko Kopljar es desvincula del club blaugrana. El Barça Lassa informa que el contracte que tenia Kopljar fins al juny del 2018 ha quedat "resolt". L'internacional croat, de 30 anys, va arribar al club català procedent del París Saint-Germain, en què havia jugat durant tres temporades abans de la seva incorporació al Barça Lassa a principis de temporada. Prèviament havia format part del conjunt croat RK Zagreb.

Kopljar va patir el febrer una lesió al genoll esquerre que el va apartar de les pistes durant sis setmanes. El croat ha jugat 21 partits i ha marcat 45 vegades a la lliga Asobal, mentre que a la Lliga de Campions ha estat present en 13 partits i ha anotat 12 gols. Kopljar marxa després que els blaugranes han guanyat cinc títols aquesta temporada.

Arriba la jove promesa Dika Mem

El que jugarà la pròxima temporada vestit de blaugrana és Dika Mem, lateral esquerre de 18 anys (farà els 19 a finals d'agost) i internacional amb la selecció de França. Mem ha signat per a sis temporades procedent del Tremblay de la Divisió d'Honor francesa, que ha baixat de categoria aquesta temporada.

Mem és una jove promesa que ha estat campió del món amb la selecció sub-19 de França i a la seva primera temporada a la D1 francesa va marcar 93 gols en 25 partits, per convertir-se en el tercer golejador de l'equip. El Barça Lassa ha pagat la clàusula de rescissió, 100.000 euros, i s'espera que sigui el relleu de Marko Kopljar.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut