Mark Cavendish, guanyador de quatre etapes al Tour 2016 (EFE)
Ciclisme

Mark Cavendish es retira del Tour per preparar la participació als Jocs de Rio

El ciclista britànic, guanyador de quatre etapes en aquesta edició de la ronda francesa, ha decidit abandonar aprofitant la segona jornada de descans

Actualitzat

El britànic Mark Cavendish (Dimension Data), guanyador de quatre etapes en la present edició del Tour, ha anunciat que abandona la ronda francesa per poder preparar la seva participació en els Jocs Olímpics de Rio. "És una de les decisions més dures que he hagut de prendre en la meva carrera. No seré a la sortida del Tour demà al matí...", ha anunciat al seu compte de Twitter durant la segona jornada de descans de la competició.
 
Després d'analitzar la feina duta a terme fins avui i el seu actual nivell de fatiga, el velocista britànic i el seu equip han decidit que no prengui aquest dimecres la sortida en la dissetena etapa per poder recuperar-se i preparar en condicions la seva participació a l'imminent cita olímpica.  

El ciclista de l'Dimension Data, guanyador de quatre etapes, suma ja trenta victòries en una prova en què només el supera en aquest apartat el mític corredor belga Eddy Merckx, amb un total de 34 triomfs.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut