Mario Rivillos abandona la pista lesionat (@FCBfutbolsala)
Futbol sala

Mario Rivillos es trenca el lligament encreuat del genoll dret i estarà sis mesos de baixa

El jugador del Barça Lassa es va lesionar de gravetat durant el cinquè i últim partit de la final de la lliga contra el Movistar Inter

Actualitzat

Mala sort pel jugador del Barça Lassa de futbol sala, Mario Rivillos. En l'últim partit de la sèrie final de la lliga contra el Movistar Inter, el jugador madrileny es va lesionar al genoll dret quan faltaven 35 segons pel final del temps reglamentari. El gest de dolor del jugador blaugrana estava justificat perquè aquest dimecres s'han confirmat els pitjors pronòstics.

Segons ha informat el club blaugrana en un comunicat mèdic, Rivillos es va trencar el lligament encreuat del genoll dret, una greu lesió que l'obligarà a passar pel quiròfan en els pròxims dies i que el tindrà de baixa uns sis mesos.

Un altre dels cinc jugadors del Barça que també es va lesionar en el partit d'ahir, el brasiler Leo Santana, estarà entre tres i quatre setmanes de baixa per una ruptura fibril·lar al recte femoral de la cuixa esquerra mentre que Esquerdinha  també va patir una lesió muscular a la cuixa dreta i aquest dijous se sotmetrà a les pertinents proves mèdiques per determinar l'abast de la lesió.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut