Mario Hezonja, en un moment del tercer partit de la final del "playoff" davant del Reial Madrid (EFE)
Bàsquet

Mario Hezonja, un dels principals atractius del "draft" de l'NBA

L'aler croat pot ser escollit entre el número 4 i el número 8 del sorteig d'aquesta matinada. Depenent del resultat de la tria, "Super Mario" pot decidir anar-se'n del Barça aquest mateix estiu.

Actualitzat

L'endemà d'haver tancat la temporada en blanc, Mario Hezonja pot començar a tancar també la seva etapa com a jugador del Barça. L'aler croat serà un dels protagonistes del "draft" de l'NBA, que se sortejarà aquesta matinada a Brooklyn. D'acord amb les previsions, a Hezonja li correspondrà entre el número 4 i el número 8 del sorteig, per la qual cosa el seu possible destí estaria entre els New York Knicks, els Orlando Magic, els Sacramento Kings i els Denver Nuggets.

Això no implica que Hezonja deixi per força el Barça, ja que té una clàusula de rescissió del contracte de 2 milions d'euros, però li donaria moltes opcions, tenint en compte que mai ha amagat la seva predisposició a jugar a la Lliga nord-americana. A més, ser escollit en la primera ronda li garantirà un contracte per tres anys, i com més amunt surti, més diners guanyarà.  

Towns i Okafor, els favorits per al número 1

D'acord amb les previsions, el número 1 del "draft" aquest any se'l disputen els universitaris Karl-Anthony Towns (Kentucky)  i Jahlil Okafor (Duke). També estarà en una de les primeres tries el letó Kristaps Porzingis, que aquesta última temporada ha jugat al Baloncesto Sevilla.

Anar al contingut