Hezonja pot fer el pas als Estats Units (EFE)
Bàsquet

Mario Hezonja es desvincula del Barça, que es garanteix els drets del jugador a Europa

Els agents del jugador croat han arribat a un acord amb el club blaugrana per rebaixar la seva clàusula de rescissió de 2 a 1,6 milions d'euros

Actualitzat

Mario Hezonja s'ha desvinculat de forma oficial del Barça de bàsquet i serà jugador dels Orlando Magic de l'NBA com a mínim per dues temporades. Els agents del jugador croat han arribat a un acord amb el club blaugrana per rebaixar la seva clàusula de rescissió de 2 a 1,6 milions d'euros. A canvi, el Barça mantindrà els drets del jugador croat si decideix tornar a Europa. Si en un futur el club blaugrana decidís no fer ús de la seva opció preferencial, l'equip que volgués fitxar Hezonja hauria d'abonar al Barça 400.000 euros.

Hezonja, recentment escollit número 5 del "draft" de l'NBA pels Orlando Magic, té garantit un contracte per a les dues pròximes temporades amb un sou de 7,6 milions de dòlars bruts que estableix el conveni salarial per a un "rookie".

En el seu comunicat, el FC Barcelona ha agraït l'esforç i la professionalitat del jugador croat al llarg de les tres temporades que ha vestit la samarreta blaugrana i li desitja el millor de cara al futur, tant en l'aspecte professional com en el personal.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut