Hezonja en la Lliga d'Estiu d'Orlando (Foto: www.nba.com).
Hezonja en la Lliga d'Estiu d'Orlando (Foto: www.nba.com).
Bàsquet

Mario Hezonja dóna espectacle en la Lliga d'Estiu de l'NBA

Mario Hezonja sembla decidit a demostrar als Orlando Magic que no es van equivocar escollint-lo en la cinquena posició de l'últim "draft" de l'NBA. Va debutar en la Lliga d'Estiu amb el triple del triomf i aquesta matinada ha fet dues esmaixades

Actualitzat

Els Orlando Magic han fet dos equips per a la lliga d'estiu de l'NBA que es disputa a Orlando. Mario Hezonja juga en el blau, que aquesta matinada ha perdut contra els Oklahoma City Thunder per 73-65. Ha estat el segon matx de l'exblaugrana en aquesta competició, que serveix a les franquícies per avaluar les possibilitats dels jugadors més joves escollits en el "draft" i les dels aspirants més veterans de cara a guanyar-se un contracte. El jove jugador hi ha tornat a donar mostres de la seva classe.

Si en el seu debut amb els blaus Hezonja va fer el triple del triomf, aquesta matinada passada ha anotat 14 punts amb una sèrie de 6 de 16 en els llançaments de camp (2 de 9 en triples). El més destacat, però, no ha estat la seva anotació, sinó la seva capacitat per donar espectacle. L'aler ens ha regalat dues grans esmaixades, una en el primer quart i l'altra en l'últim.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut