Mario Hermoso, en roda de premsa aquest dimecres al matí a la Ciutat Esportiva Dani Jarque (rcdespanyol.com)
Espanyol

Mario Hermoso: "No és dramàtic, encara queden 35 jornades"

El central blanc-i-blau està convençut que l'Espanyol té prou qualitat per sortir de la mala ratxa i aspirar als màxims objectius

Actualitzat

Mario Hermoso ha comparegut davant dels mitjans després de l'entrenament que ha fet l'Espanyol aquest dimecres al matí i s'ha mostrat esperançat de cara a remuntar el mal inici de temporada que està vivint l'equip blanc-i-blau: "Això ja ha passat, el nostre cap ja està ficat en la pròxima setmana".

En aquest sentit, el central madrileny té molt clar que l'equip està bé i que només hi ha una recepta per fer net a la mala ratxa: "Hem d'anar a guanyar i treure els màxims punts possibles". En tot cas, no vol ni sentir a parlar de crisi i s'esforça a reiterar que "no és dramàtic" i que encara és molt d'hora per encendre cap alarma "perquè encara queden 35 jornades".

Sigui com sigui, Hermoso admet que hi ha coses que es poden fer millor i que "hi ha equip per fer coses bones, hem d'aprendre dels errors i millorar".

Diego López ja treballa amb normalitat i Oscar Duarte fa part de l'entrenament

Quique Sánchez Flores ha tingut bones notícies a l'entrenament d'aquest matí a la Ciutat Esportiva Dani Jarque i és que ha vist com el porter Diego López ha completat la sessió sense cap problema de manera que podria recuperar la titularitat en el partit contra el Celta de Vigo del proper dilluns.

A més, Óscar Duarte, que continua amb el llarg procés de recuperació després de trencar-se el lligament creuat i haver de passar per quiròfan, ha pogut fer una part de l'entrenament amb tot el grup.

 

Anar al contingut