Futbol

Mario Götze s'emporta el "Golden Boy", davant de Thiago Alcántara

El blaugrana Thiago Alcántara ha quedat segon a les votacions del diari italià "Tuttosport" en l'elecció del premi "Golden Boy" al millor jugador promesa del futbol europeu. El premi ha estat adjudicat al futbolista alemany Mario Götze, del Borussia Dortmund, que s'ha emportat el guardó, davant de Thiago i el belga Eden Hazard, que ha estat tercer. El davanter de l'Espanyol Alvaro Vázquez, que també formava part de la relació de candidats al premi, ha quedat fora del podi final.

Actualitzat
L'alemany Mario Götze, mitja punta del Borussia Dortmund, ha estat reconegut amb el premi "Golden Boy", guardó que reconeix al futbolista més prometedor d'Europa menor de 21 anys i que ha conquerit per davant del migcampista del FC Barcelona Thiago Alcántara.

Götze, que als seus 19 anys ja és internacional absolut amb Alemanya, succeïx en el palmarès a l'italià Mario Balotelli després d'una votació en la qual s'ha imposat a Thiago Alcántara, mentre que el belga Eden Hazard, del Lilla, ha finalitzat tercer. El blaugrana s'ha quedat molt a prop de ser el segon futbolista espanyol premiat amb el "Golden Boy", després del reconeixement a Cesc Fàbregas al 2006.
 
En el palmarès d'aquest prestigiós premi, que concedeix el diari italià "Tuttosport", també figuren jugadors com Rafael van der Vaart, Wayne Rooney, Leo Messi, Agüero, Anderson i Pato.
Anar al contingut