Futbol

Mario Balotelli amenaça una dona que volia fotografiar el seu Ferrari

El jugador del Liverpool Mario Balotelli ha protagonitzat una nova polèmica. El davanter italià ha amenaçat una dona que volia fotografiar el seu Ferrari.
Mario Balotelli torna a fer de les seves. (Foto: Reuters)

Mario Balotelli torna a fer de les seves. (Foto: Reuters)

El jugador del Liverpool Mario Balotelli ha protagonitzat una nova polèmica. Segons els mitjans anglesos, l'italià va mostrar un comportament amenaçant en contra d'una dona que volia fer una foto al seu Ferrari. Aquest incident va passar el dia després de la derrota del Liverpool contra el Reial Madrid, un partit en què Balotelli va quedar assenyalat pels aficionats "reds" pel seu mal joc.

El davanter suma d'aquesta manera un altre episodi polèmic a la seva carrera. Com a jugador del Manchester City (2010-13), va cremar la seva pròpia casa amb focs artificials i va ser vist dins d'un club de "striptease" la matinada abans d'un partit. La temporada passada, al Milan, va penjar un foto apuntant amb una escopeta els seus detractors. El club italià va estar a punt de fer-lo conviure amb un psicòleg per controlar les seves sortides de to. Aquesta temporada, Súper Mario encara no ha marcat cap gol a la Premier League en les nou jornades que s'han disputat.