Maria Xaràpova, durant una roda de premsa que va fer a Los Angeles (Reuters)
Tenis

Maria Xaràpova anuncia que va donar positiu en un control antidopatge a l'Open d'Austràlia

La tenista russa ha explicat que la causa d'aquest positiu es deu a un medicament que fa 10 anys que pren, però que està prohibit per la Federació Internacional de Tenis des de l'1 de gener del 2016

Actualitzat

La tenista russa Maria Xaràpova ha anunciat aquest dilluns que va donar positiu en un control antidopatge durant el passat Open d'Austràlia. Xaràpova, de 28 anys i guanyadora de cinc títols del Grand Slam, ho ha revelat durant una roda de premsa a Los Angeles i ha explicat que la causa d'aquest positiu es deu a un medicament que fa 10 anys que pren, però que està prohibit per la Federació Internacional de Tenis des de l'1 de gener del 2016.

"Vaig cometre un error, però no vull acabar la meva carrera esportiva d'aquesta manera. Espero que em donin una nova oportunitat", ha assegurat Xaràpova després d'anunciar el positiu.

Xaràpova, que arrossega una lesió a l'avantbraç esquerre, no juga cap partit precisament des del passat Open d'Austràlia i ja havia anunciat que seria baixa al Torneig d'Indian Wells, que comença aquesta setmana.

Anar al contingut