Automobilisme

María de Villota va morir per causes naturals

La pilot María de Villota va ser trobada morta a l'habitació d'un hotel a Sevilla, on tenia previst participar en un cicle de conferències. L'autòpsia que li han fet ha atribuït el decés a causes naturals, probablement provocades pel greu accident que va tenir ara fa un any i mig. De Villota tenia 33 anys i va ser pilot de proves per a l'escuderia Marussia. El juliol del 2012 va tenir un accident molt greu, a causa del qual perdre un ull, es va fer fortes lesions al cap i es va haver de retirar.

Actualitzat
María de Villota va ser trobada morta divendres al matí, a la seva habitació d'un hotel a Sevilla, on havia anat per participar en un cicle de conferències. Va ser l'assistent de l'expilot qui va fer la trucada al servei d'emergències, que va confirmar el decés a les 7.23. L'autòpsia realitzada més tard va confirmar que l'expilot va morir per causes naturals, derivades de les seqüeles de l'accident que va tenir ara fa un any i mig, segons la família.

De Villota tenia 33 anys i era filla de l'expilot de Fórmula 1 Emilio de Villota. Va ser pilot de proves per a l'escuderia Marussia. El 3 de juliol del 2012 va tenir un greu accident durant un test a l'aeròdrom de Duxford (Gran Bretanya), a causa del qual la seva vida va perillar seriosament. La pilot madrilenya va perdre un ull, es va fer fortes lesions al cap i es va haver de retirar del pilotatge.

En un breu comunicat oficial, la família De Villota, va donar "gràcies a Déu per l'any i mig de més que ens ha permès tenir-la". La germana de la difunta, Isabel de Villota, va anunciar que se celebrarà un funeral en la més estricta intimitat en un pavelló familiar, i no en va voler confirmar ni el dia ni l'hora.

El món de la Fórmula 1, congregat aquest cap de setmana al circuit de Sepang amb motiu del Gran Premi del Japó, va rebre la notícia amb sorpresa i consternació. Aquest dissabte, durant la qualificació, diversos pilots, com Fernando Alonso i Jenson Button, han lluït al casc l'estrella que María de Villota solia portar com a emblema.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut