Automobilisme

Marcus Grönholm es consolida en el liderat i acaricia la victòria del Ral·li de Finlàndia

Marcus Grönholm és el gran candidat a la victòria en el Ral·li de Finlàndia a falta de la tercera i última etapa. El pilot finlandès de Ford es manté al capdavant de la classificació general després de disputar-se la segona jornada i té 1 minut i 7 segons d'avantatge sobre Sébastien Loeb. El francès ha perdut més de mig minut en la segona especial del dia en picar contra una pedra i ell mateix ha assegurat que no té cap opció de lluitar per la victòria. La jornada ha estat nefasta per als altres dos pilots de Citroën, Dani Sordo i Xevi Pons, que s'han vist obligats a abandonar.

Actualitzat

Marcus Grönholm ha sentenciat la classificació general i tot indica que, a manca de les quatre especials de diumenge, sumarà una nova victòria en el ral·li de casa seva. El finlandès avantatja en 1 minut i 7 segons Sébastien Loeb, que en la tercera especial de la segona etapa ha picat amb una pedra i ha cedit més de mig minut. El francès ja ha afirmat que de cara a diumenge no té cap opció per assolir el primer lloc. El tercer classificat és un altre pilot local, Miko Hirvonen, a 1 minut i 42 segons del líder.

Aquesta segona jornada ha suposat una autèntica prova de foc per a molts pilots, entre ells Dani Sordo i Xevi Pons, que han hagut de plegar. En la cinquena especial del dia el Citroën de Sordo ha xocat frontalment contra unes pedres. Un accident aparatós però sense conseqüències per a pilot i copilot. Abans, en el segon tram, Xevi Pons havia sortit del traçat i també s'havia quedat sense opcions. Idèntica sort ha tingut el noruec de Subaru, Petter Solberg, que amb aquest, ja suma dos ral·lis consecutius sense poder acabar.

Anar al contingut