DTM

Marco Wittmann guanya la batalla a Mortara i s'emporta el seu segon títol de pilots en el DTM

El pilot alemany de BMW es proclama campió en l'última carrera del DTM amb un quart lloc. El seu rival, Edoardo Mortara, guanya la cursa, però la victòria és insuficient per prendre-li el títol a Wittmann.

Actualitzat

L'alemany Marco Wittmann (BMW M4) s'ha emportat el seu segon títol de pilots del campionat alemany de turismes (DTM) després d'acabar quart en l'última cursa, disputada al circuit de Hockenheim. El seu únic rival amb opcions per guanyar la corona, l'italià Edoardo Mortara (Audi R55) ha pujat al primer esglaó del podi, però la primera plaça no ha estat suficient per arrabassar el títol a Wittmann. 

El pilot alemany ja va guanyar la DTM l'any 2014 i enguany ha acabat el campionat amb 206 punts, només quatre punts més que Mortara. El pilot italià, per la seva part, ha estat acompanyat al podi per dos pilots amb un Mercedes-AMG C63: l'alemany Christian Vietoris i el britànic Paul di Resta.

El català Miquel Molina (Audi), que va guanyar la cursa de dissabte, ha acabat catorzè, mentre que Dani Juncadella (Mercedes) s'ha vist obligat a abandonar. 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut