Verratti celebra el segon gol del PSG (EFE)
Verratti celebra el gol que va marcar al Barça la temporada passada a la Champions League (EFE)
Futbol internacional

Marco Verratti renova el seu contracte amb el PSG fins al 2020

El jove migcampista italià era en el punt de mira dels principals clubs de futbol europeus

Actualitzat

El seu joc ha seduït mig Europa, però finalment Marco Verratti no se'n va: seguirà a la disciplina del París Saint-Germain fins al 2020. Amb només 23 anys, s'ha convertit en una referència en el mig del camp de l'equip francès i ha donat molts maldecaps als rivals, tant a la Lliga com a la Champions League.

Els detalls de la renovació no han transcendit públicament, però el propietari qatarià del PSG, Nasser al-Khelaïfi, s'ha assegurat que no deixa escapar un talent tan brillant i amb tant de recorregut com Marco Verratti, i és que és una figura clau en els plans de l'entrenador, Laurent Blanc, que també acaba de rubricar el seu compromís amb el club francès.

El gran compte pendent del París Saint-Germain, tot i l'elenc de futbolistes que habiten el seu vestidor, és la Champions League, i és que encara no ha aconseguit superar els quarts de final. Aquest dimarts, Verratti, Ibrahimovic, Cavani, Di María i companyia es veuran les cares amb el Chelsea al Parc dels Prínceps, en directe per TV3 a les 20.45.

Anar al contingut