Mino Raiola, en una imatge d'arxiu sortint de les oficines del Barça (Reuters)
Mino Raiola, en una imatge d'arxiu sortint de les oficines del Barça (Reuters)
Futbol internacional

Marco Verratti contracta Mino Raiola com a nou representant

La gestió poc satisfactòria del desig del migcampista italià del PSG pot haver desencadenat el canvi d'agent

Actualitzat

El migcampista del PSG Marco Verratti ha canviat de representant. L'italià ho ha fet públic amb un missatge a les xarxes socials, on ha anunciat que a partir d'ara l'única persona facultada per defensar els seus interessos serà un dels agents més coneguts del futbol europeu, l'italià Mino Raiola.

Verratti també manifesta el seu agraïment al seu anterior agent, Donato Di Campli. Darrere d'aquesta decisió pot haver la gestió poc exitosa fins ara el desig del migcampista de deixar el club francès, coneixent l'interès del FC Barcelona per fer-se amb els seus serveis.

El punt àlgid va arribar quan Di Campli, en una entrevista publicada pel "Corriero dello Sport", va carregar contra el president del PSG Nasser Al-Khelaïfi, a qui va acusar de tenir presoner al seu representat. Unes paraules que Verratti va haver de matissar.

 

 

A post shared by Marco Verratti (@marco_verratti92) on

 

Mino Raiola, un dels agents més mediàtics, és el representant de l'exblaugrana Zlatan Ibrahimovic. Precisament arran de la sortida del jugador del FC Barcelona les seves relacions amb l'entitat blaugrana van deixar de ser tan fluides.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut