Marco Melandri celebra la victòria a Misano
Superbike

Marco Melandri s'adjudica la seva primera victòria, a Misano, des del seu retorn al Campionat del món de Superbikes

Jonathan Rea ha quedat segon, amb el podi 101 de la seva història, i Tom Sykes, tercer. A Xavi Forés i a Jordi Torres se'ls ha parat la moto a mitja cursa

Actualitzat

Marco Melandri s'ha adjudicat la segona cursa del Campionat del Món de Superbikes que es fa aquest cap de setmana a Misano. Aquesta és la primera victòria de l'italià des del seu retorn a la competició. Jonathan Rea ha quedat segon i ha fet el podi 101 de la seva història, i Tom Sykes, tercer.

Xavi Forés i Jordi Torres han començat liderant des de la primera volta la Cursa 2 del Campionat del Món de Superbike que es disputa aquest cap de setmana a Misano. La mala sort, però, ha tocat a Forés, que ha vist com se li parava la moto a la cinquena volta i s'havia de retirar i deixar les regnes de la cursa a Jordi Torres.

Després d'una aferrissada lluita per a la primera plaça, Melandri ha aconseguit superar el pilot rubinenc per posar-se primer, a falta de vuit voltes. I quan quedaven només tres voltes per acabar la cursa, la moto de Jordi Torres també ha fet figa i s'ha hagut de retirar, una situació pastada a la de Xavi Forés.

La classificació del Mundial:

1- Rea: 296 punts

2- Sykes: 246 punts

3- Chaz: 185 punts

4- Melandri: 163 punts

5- Lowes: 141 punts  

6- Van der Mark: 115 punts

Anar al contingut