Marco Bezzecchi caça la "pole" a Tailàndia
MotoGP

Marco Bezzecchi caça la "pole" en el GP de Moto3 de Tailàndia

Qui no està fi és Jorge Martín. El líder del Mundial arrossega una lesió a la mà esquerra i no pot seguir el ritme dels més ràpids. Aquest dissabte, el madrileny tot just ha pogut fer el tretzè millor temps i sortirà des de la cinquena línia de la graella

Actualitzat

Ja s'ha completat la sessió qualificatòria de Moto3 a Tailàndia i la "pole" l'ha aconseguit Marco Bezzecchi. L'italià ha estat molt ràpid i ha tret gairebé mig segon a Jaume Masià. El valencià sortirà segon i el japonès Masaki completarà la primera línia de sortida.

Qui no està fi és Jorge Martín. El líder del Mundial arrossega una lesió a la mà esquerra i no pot seguir el ritme dels més ràpids. Aquest dissabte, el madrileny tot just ha pogut fer el tretzè millor temps i sortirà des de la cinquena línia de la graella.

 

 

Baldassarri s'emporta la pole

Als qualificatòris de Moto2 hem viscut un intens duel entre Baldassari i Àlex Márquez. Al final la pole ha estat per a l'italià que ha estat dues centèssimes més ràpid que el català. Els aspirants a guanyar el títol han acabat força més endarrerits. Bagnaia, el líder, sortirà sisè i el seu màxim rival, el portugués Oliveira, ha estat cinquè.


 

Anar al contingut