Marco Asensio defensat per David Babunski (EFE)

Marco Asensio s'exhibeix amb un hat-trick en el debut d'Espanya contra Macedònia a l'Eurocopa sub-21 (5-0)

El jove futbolista ha brillat davant Macedònia, amb 3 gols d'extraordinària factura

La selecció espanyola sub-21 ha golejat la de Macedònia en el seu debut en l'Eurocopa de la categoria que es disputa a Polònia (5-0). L'equip on juga l'exblaugrana David Babunski s'ha mostrat valent, amb capacitat per generar perill en atac, però no ha pogut aturar el joc ofensiu espanyol que ha liderat de forma magistral el madridista Marco Asensio.

Als 10 minuts de partit ha arribat el primer gol de l'equip que entrena Albert Celades, en una jugada iniciada per Asensio i que ha acabat amb una rematada de xilena de Saúl. En el minut 16, després d'un clara ocasió de Gerard Deulofeu, el davanter del Reial Madrid ha firmat el seu primer gol de la nit amb un espectacular xut llunyà que ha entrat ajustat al travesser. Deulofeu, per la seva banda, ha anotat el 3 a 0 amb un xut de penal en el minut 35.

Marco Asensio ha arrodonit el seu gran partit amb dos gols més després del descans per firmar un hat-trick. En el minut 54, després d'un regat fulgurant que l'ha escorat a la banda esquerra de l'àrea petita, un defensa ha desviat el seu xut per superar el porter Aleksovski. I en el 72, la jove perla del Madrid ha culminat una cavalcada amb un gran xut des de la frontal.

El lateral de l'Arsenal Hèctor Bellerín ha promès donar 50 lliures (57 euros) a les víctimes de l'incendi de la Torre Grenfell de Londres per cada minut jugat a l'Eurocopa. Aquest dissabte ha estat titular i ha jugat els 90 minuts. Això fa un total de 4500 lliures (5.137 euros)