Marco Asensio va donar les tres assistències de gol a Sevilla (instagram)
Espanyol

Marco Asensio, revulsiu blanc-i-blau, assoleix el rècord d'assistències de la Lliga en un mateix partit

El davanter blanc-i-blau Marco Asensio és, amb tres assistències en un mateix partit, el jugador que n'ha fet més a la Lliga des de la temporada 1998-99

Cristina BusquetsActualitzat

Tot i que encara no s'ha estrenat com a golejador, Marco Asensio va donar, davant del Betis, les tres assistències de gol al seu equip. Amb aquest registre s'ha convertit en l'únic jugador que ho aconsegueix a la Lliga des de la temporada 1998-99. El davanter mallorquí, que va arribar cedit pel Madrid en el mercat d'estiu, va tardar a entrar en els plans de Sergio González. El debut d'Asensio va tenir lloc a la quarta jornada en el partit amb la Reial Societat, i aquell dia també va ser decisiu en l'acció del penal. La seva jugada va provocar que Rulli l'envestís i l'àrbitre assenyalés la pena màxima i l'expulsió del porter rival. A més, va servir perquè el seu amic Gerard Moreno s'estrenés marcant des dels onze metres.

Des d'aleshores, Marco Asensio no ha fallat en els plans de Sergio González que ha encadenat els partits amb titularitats. A Sevilla va tornar a mostrar la seva qualitat, més enllà de la de golejador, com a assistent en el primer gol d'Enzo Roco, el següent de Caicedo i l'últim de Víctor Sánchez.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut