Marcelo no és l'únic madridista embolicat en infraccions (Foto: EFE)
Madrid

Marcelo, multat amb 6.000 euros per conduir sense punts

El jugador madridista ha estat condemnat a pagar una multa de 6.000 euros per un delicte contra la seguretat vial, després de ser sorprès conduint sense punts.

Actualitzat
El titular del Jutjat d'Instrucció número 11 de Madrid ha condemnat el jugador del Reial Madrid Marcelo Vieira a una multa d'uns 6.000 euros per un delicte contra la seguretat vial, després de ser sorprès conduint sense punts en el seu permís de circulació.

Segons la sentència, que avui ha donat a conèixer el Tribunal Superior de Justícia de Madrid, el jugador haurà d'abonar una quota diària de 25 euros durant vuit mesos després del judici ràpid que es va fer el 18 de febrer.

La resolució considera provat que sobre les 13.30 del 12 de febrer el jugador madridista conduïa un vehicle pel quilòmetre 3,2 de la carretera M-12, tot i que no tenia el permís administratiu vàlid per fer-ho, ja que havia estat sancionat amb la pèrdua total de punts.

Marcelo no és l'únic jugador madridista implicat en infraccions de seguretat vial en les últimes setmanes, ja que la matinada del 3 de febrer el davanter Karim Benzema també va ser detectat per un radar mòbil conduint a 216 quilòmetres a la M-40 i haurà de comparèixer en un judici ràpid el 26 de març.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut