Futbol

Marcelino: "No tinc la clau per aturar Messi; ningú ho ha aconseguit"

L'entrenador del València es mostra elogiós cap al barça de Valverde, però avisa: "Volem ser els primers a guanyar-los i podem fer-ho"

Actualitzat
Marcelino García Toral, entrenador del València, ha assegurat que ell tampoc té la clau per frenar l'argentí Leo Messi ​​de cara al xoc de diumenge a Mestalla, i va recordar que ningú ha aconseguit anul·lar completament l'argentí. "No tinc la clau per aturar-lo perquè no sóc més llest que ningú. És fàcil opinar sobre com contrarestar-lo, nosaltres intentarem que tingui les menys aparicions possibles i limitar-les a una zona", ha explicat.

L'entrenador asturià ha indicat que el seu equip vol ser el primer a derrotar el conjunt català aquesta campanya, després que l'equip d'Ernesto Valverde hagi comptat tots els seus partits com victòries, excepte el que el va enfrontar a l'Atlètic de Madrid al Wanda Metropolitano (1-1).

"El Barcelona sempre té l'obligació de guanyar, però nosaltres podem i volem guanyar", ha dit Marcelino, que malgrat que el xoc enfronta els dos primers equips de la classificació ha apuntat que només hi ha en joc "tres punts" i el fet de "competir davant un grandíssim equip".

"Aquesta és la setmana més senzilla de preparar perquè la motivació i la il·lusió són màximes i el convenciment de les nostres possibilitats també ho ha de ser. Tenim la il·lusió, volem guanyar i anem a intentar-ho", ha afegit Marcelino, que ha confirmat també que Simone Zaza estarà disponible per al partit.

Marcelino, que no podrà veure el partit des de la banqueta per sanció, qualifica com "una espina gran" el fet de no haver pogut guanyar mai el Barça i treu importància a l'absència de Piqué: "Segur que tindran solucions per resoldre la seva absència", ha dit Marcelino, que s'ha referit al Barça en termes molt elogiosos: "Ara l'estil del Barcelona és una mica diferent perquè el perfil dels jugadors també ho és. El sistema segueix basant-se en la possessió, la pressió no és tan alta com abans, però concedeixen menys als rivals, tant ocasions com gols -ha assenyalat-. És un grandíssim equip. És equilibrat, solvent, amb grandíssims jugadors i un joc combatiu que ens exigirà un treball col·lectiu molt alt", ha conclòs.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut